Vendégházunkról


Fedezze fel a csodálatos környezetű és hangulatú térségünket, valamint szálláshelyünket, a Cereden található Tájoló Vendégházat a Medves hegység lábánál, Nógrád megye északi-keleti részén, közvetlenül a magyar-szlovák határ mellett!

A környéket változatos tájkép, gyönyörű környezet, védett természeti területek, hatalmas erdők, ritka természeti kincsek jellemzik. A kerékpár- és gyalogtúra lehetőségek mellett a település mellett lévő tavak, a környező várak, természeti és kulturális értékek, a közelben található Mátra, Bükk és Tátra hegységek kínálnak sportolási és kikapcsolódási lehetőséget az ide látogatók számára.

Vendégházunkhoz kerékpárkölcsönző, illetve -szerviz, belső parkoló, valamint közösségi helyiségek tartoznak. A szomszédos Négy-Tó Panzióval együttműködve igény szerinti meleg étkezést biztosítunk, előtérbe helyezve a hagyományos, helyi ízeket.
Weblapunkon és kiadványainkban programlehetőségeket, túrázáshoz, kerékpározáshoz konkrét útvonalakat ajánlunk. Programjaink kialakításakor előtérbe kerül a hagyományőrzés, mindamellett az aktív pihenésre vágyóknak is segítséget nyújtunk a nálunk töltött idő tartalmas eltöltéséhez.